El 24, 25 i 26 d鈥檕ctubre se celebrar脿 una nova edici贸 de la Fira Agr铆cola, Ramadera i Industrial de M贸ra la Nova, en la qual el Consorci Intercomarcal d鈥橧niciatives Socioecon貌miques organitza una sessi贸 de cuina de proximitat, dintre el marc del projecte de cooperaci贸 catalana Gustum.

Aquest acte, programat pel divendres dia 25 d鈥檕ctubre a les 18.00 h, tindr脿 lloc al recinte de la Fira del Vi i consistir脿 en una demostraci贸 en directe de l鈥檈laboraci贸 d鈥檜n plat amb productes locals de les comarques de la Terra Alta i la Ribera d鈥橢bre.

Tot seguit, els assistents podran degustar el plat cuinat durant la sessi贸 i con猫ixer de m茅s a prop l鈥檕rigen i caracter铆stiques dels productes que s鈥檋anutilitzat en seva elaboraci贸, aix铆 com els objectius del projecte Gustum.

Aquesta activitat es desenvolupa en el marc de l鈥橢ix 4 Leader del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, pel per铆ode 2007-2013, i est脿 cofinan莽ada pel Fons Europeu Agr铆cola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d鈥橝gricultura Ramaderia, Pesca, Alimentaci贸 i Medi Natural.

Logotip Arca

Gesti贸 sostenible rural Logo

Gustum. Alimentaci贸

Programa Odisseu

Departament d'Agricultura Generalitat de Catalunya

Consell Comarcal Terra Alta

Consell Comarcal Ribera d'Ebre

Seu electronica Tramits

Logo Diputaci贸 de Tarragona