El Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioecon貌miques organitza, en el marc dels projectes de cooperaci贸 catalana Gesti贸 Sostenible Rural i Masies + Sostenibles, la jornada 鈥淎vancem cap a un territori intel路ligent鈥.

Durant els darrers tres anys, personal t猫cnic especialitzat del Consorci ha estat col路laborant activament amb quinze empreses del territori, per promoure noves f贸rmules de gesti贸 econ貌mica respectuoses amb l鈥檈ntorn i amb les persones. A la vegada, s鈥檋an realitzat diverses activitats de sensibilitzaci贸 i difusi贸 al territori en mat猫ria de responsabilitat social.

En aquest context, la jornada 鈥淎vancem cap a un territori intel路ligent鈥 pret茅n facilitar eines i mostrar casos pr脿ctics per tal que les empreses puguin incorporar criteris de sostenibilitat i de responsabilitat social en el si de seva gesti贸.

La jornada es desenvolupar脿 en dues sessions que es realitzaran:

16 d'octubre - Sala d'Actes de l'Ajuntament de M贸ra la Nova;

17 d'octubre- Sala d'Actes de l'Oficina Comarcal de la Terra Alta del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci贸 i Medi Natural (Gandesa).

Aquesta activitat es desenvolupa en el marc de l鈥橢ix 4 Leader del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, pel per铆ode 2007-2013, i est脿 cofinan莽ada pel Fons Europeu Agr铆cola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d鈥橝gricultura Ramaderia, Pesca, Alimentaci贸 i Medi Natural.

Descarregueu el programa aqu铆.

Logotip Arca

Gesti贸 sostenible rural Logo

Gustum. Alimentaci贸

Programa Odisseu

Departament d'Agricultura Generalitat de Catalunya

Consell Comarcal Terra Alta

Consell Comarcal Ribera d'Ebre

Seu electronica Tramits

Logo Diputaci贸 de Tarragona