Assemblea general d'ARCA
L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya – ARCA va celebrar ahir, a la seu del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques de Gandesa, la seva Assemblea General. La jornada es va iniciar amb la intervenció de Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta i membre de l’Assemblea de l’entitat, que va donar la benvinguda als assistents.

Seguidament, el president d’ARCA, Miquel Rovira; el secretari, Ramon Borràs; i Laura Ibànyez, gerent de l’entitat, van ser els encarregats de conduir l’Assemblea. La reunió va servir per presentar la Memòria d’Activitats i els comptes anuals corresponents a l’anualitat 2012; així com el dietari d’activitats i l’estat d’execució del pressupost d’aquest 2013. Durant la seva intervenció, Rovira va fer èmfasi en la importància de comunicar la feina que desenvolupen els grups Leader al territori per tal de visibilitzar els projectes impulsats en l’àmbit rural. En aquest sentit, Rovira va subratllar que tan ARCA com el Departament d’Agricultura estan treballant conjuntament per difondre i comunicar totes les actuacions que els grups Leader realitzen al territori. El President d’ARCA també va voler destacar els resultats de la jornada “Cooperar per un medi rural actiu”, celebrada a Barcelona el passat 20 de juny de 2012, com a exemple de com comunicar i donar visibilitat als projectes de cooperació que els grups Leader han desenvolupat a Catalunya.

Durant l’Assemblea també es va exposar la situació actual de la Red Española de Desarrollo Rural, la xarxa estatal que engloba els grups d’acció local espanyols, de la qual Miquel Rovira ha estat nomenat tresorer recentment.

Finalment, i a mode de clausura, Laura Ibànyez, gerent d’ARCA, va detallar les actuacions que l’entitat té previstes durant la tardor, d’entre les que destaquen les visites que realitzaran diferents grups Leader suecs i lituans durant els mesos de setembre i octubre.

 

Logotip Arca

 

Gestió sostenible rural Logo

 

Gustum. Alimentació

Programa Odisseu

 

Departament d'Agricultura Generalitat de Catalunya

 

Consell Comarcal Terra Alta

 

Consell Comarcal Ribera d'Ebre

 

Seu electronica Tramits

 

Logo Diputació de Tarragona