El dia 28 de desembre el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de Catalunya, va aprovar les bases reguladores dels ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader de Catalunya i va convocar els ajuts corresponents a l’any 2012 (Ordre AAM/429/2012, de 21 de desembre). Amb una dotació pressupostària de 1.078.850,00 € per emprenedors i empreses del territori de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. El termini de presentació de sol•licituds finalitza el dia 20 de febrer.

Aquests ajuts pretenen fomentar la creació, ampliació i millora d’empreses a tots els municipis de les comarques de la Ribera d’Ebre i de la Terra Alta.

 

El ajuts productius s’agrupen en tres mesures:

 

  1. La mesura de “Millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris inclosos en l’annex 1 del Tractat CE” que preveu la creació, ampliació i/o millora de microempreses, petites o mitjanes empreses agroalimentàries.
  2. La mesura de “Creació i desenvolupament de microempreses”, per poder donar cobertura a les microempreses industrials i de serveis.
  3. La mesura de “Foment d’activitats turístiques” que engloba la creació, ampliació i/o millora d’establiments turístics de capacitat reduïda o d’empreses d’activitats d’oci.

L’import de l’ajut pot arribar fins a un 40% de la inversió subvencionable.

Per més informació trucar al Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques; 977 402 792 – 977 421 926 o enviar correu electrònic al Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Logotip Arca

 

Gestió sostenible rural Logo

 

Gustum. Alimentació

Programa Odisseu

 

Departament d'Agricultura Generalitat de Catalunya

 

Consell Comarcal Terra Alta

 

Consell Comarcal Ribera d'Ebre

 

Seu electronica Tramits

 

Logo Diputació de Tarragona