Imatge de les jornades

En el marc del projecte de cooperació “Gestió Sostenible Rural: Cap a la Consolidació de Territoris Smart”, el grup d’acció local Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques ha organitzat les jornades de formació “Eines de RSE per a les empreses”.

Cinc empresaris de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta han participat a les jornades que han tingut lloc els dies 25, 29 i 30 d’octubre i 15 de novembre a Gandesa. Aquestes empreses són beneficiàries dels ajuts del programa Leader, eix 4 del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2007-2013 convocatòria 2011, i participen de forma voluntària en un programa d’implantació de criteris de responsabilitat social empresarial amb la finalitat de millorar la gestió econòmica, ambiental i social de la seva organització.

 

En aquestes jornades, que han estat impartides per Hunza Servicios y Proyectos SL, s’han tractat conceptes claus de la gestió econòmica com la planificació estratègica, la gestió i el control pressupostari i el manual de procediments, entre altres.

 

Aqueta acció ha estat finançada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

 

Logotip Arca

 

Gestió sostenible rural Logo

 

Gustum. Alimentació

Programa Odisseu

 

Departament d'Agricultura Generalitat de Catalunya

 

Consell Comarcal Terra Alta

 

Consell Comarcal Ribera d'Ebre

 

Seu electronica Tramits

 

Logo Diputació de Tarragona