El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques ha participat en la Jornada tècnica L’aprofitament turístic sostenible del medi natural, organitzada pel Parc Natural dels Ports en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Durant la Jornada, que ha tingut lloc el 25 de març a Alfara de Carles, s’han exposat els principals instruments de què disposen les administracions públiques per donar suport a iniciatives ecoturístiques i s’han presentat algunes experiències que aprofiten els espais naturals com a actius per al desenvolupament de les seves activitats empresarials.

El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques ha presentat la metodologia Leader i, en concret, la gestió dels ajuts destinats a la mesura del forment de les activitats turístiques. S’ha presentat l’experiència del Càmping Terra Alta com a beneficiari de l’ajut Leader i com a participant en el projecte Gestió Sostenible Rural, a partir del qual l’empresa ha implementat criteris de Responsabilitat Social en el si de la seva gestió.

La Jornada també ha estat un espai de trobada i d’intercanvi de coneixement entre els ponents i els participants.

Descarregar el programa (en PDF)

 

Logotip Arca

 

Gestió sostenible rural Logo

 

Gustum. Alimentació

Programa Odisseu

 

Departament d'Agricultura Generalitat de Catalunya

 

Consell Comarcal Terra Alta

 

Consell Comarcal Ribera d'Ebre

 

Seu electronica Tramits

 

Logo Diputació de Tarragona