Notícies

El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre-Terra Alta (CIS), està treballant en l’elaboració de l’estratègia del nou Programa Leader 2014-2020.

Aquesta estratègia està fonamentada en el desenvolupament local participatiu, dissenyat per implicar i apoderar les comunitats locals en un paquet d’accions que impulsaran el desenvolupament econòmic al territori a través de la informació, consulta, col•laboració i presa de decisions conjunta.

En aquest sentit i per conèixer la vostra opinió, el CIS, ha elaborat un qüestionari/enquesta per recollir les vostres aportacions. Data límit per emplenar-los el 16 de juny a les 23.00 hores.

• Qüestionari JOVES

• Qüestionari DONES

• Qüestionari EMPRESES / AUTÒNOMS / ENTITATS

La vostra implicació és molt important, i ens ajudarà a definir una estratègia adequada a les vostres necessitats.

El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre-Terra Alta, està treballant en l’elaboració de l’estratègia del nou Programa Leader 2014-2020.

Aquesta estratègia està fonamentada en el desenvolupament local participatiu, dissenyat per implicar i apoderar les comunitats locals en un paquet d’accions que impulsaran el desenvolupament econòmic al territori a través de la informació, consulta, col·laboració i presa de decisions conjunta.

En aquest sentit i per conèixer la vostra opinió, el Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre-Terra Alta ha organitzat dos tallers participatius, un en cada comarca, per tal de debatre les vostres necessitats i recollir les vostres aportacions.

Els tallers tindran lloc:

- A Gandesa, el dilluns 8 de juny a les 9.30h a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta.

- A Móra d’Ebre, el dimarts 9 de juny a les 9.30h a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Per inscriure’t, has d’emplenar aquest formulari:

https://docs.google.com/forms/d/1TNS5wvcKU5v7q4vJITtNGhTylb79wm4i12LdvCCc28g/viewform?usp=send_form

abans del 5 de juny a les 15.00 hores.

La vostra implicació és molt important, i ens ajudarà a definir una estratègia adequada a les vostres necessitats

El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS), entitat implicada en el desenvolupament local de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, ha organitzat un any més la jornada Avancem cap a un territori intel·ligent, aquesta vegada centrada en pràctiques responsables i gestió energètica eficient a l’administració pública local.

La jornada, que ha tingut lloc el 23 d’octubre a l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre, s’ha realitzat en el marc del projecte “Gestió Sostenible Rural: cap a la consolidació de territoris Smart”, en el qual el CIS participa des de l’any 2009 amb la resta de territoris rurals de Catalunya. El projecte té per objectiu consolidar la Responsabilitat Social com a eix estratègic del model de desenvolupament socioeconòmic territorial, implicant i alineant a totes les parts interessades cap a un mateix repte comú: la construcció de territoris intel·ligents.

 

Llegiu-ne més...

De les quals, 5 empreses Leader i 6 cellers són de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. En un acte el dia 23 d’Octubre a Falset, presidit pel Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí

Setanta-set petites empreses Leader de Catalunya i una cinquantena de cellers van rebre ahir un certificat de reconeixement als seus processos d’implantació de polítiques de Responsabilitat Social i de càlcul de la petjada de CO2 en el procés d’elaboració del vi, respectivament. El conjunt d’aquestes organitzacions, onze de les quals són de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, han participat en els projectes de cooperació catalana Gestió Sostenible Rural i Vi+Net, finançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en el marc del PDR 2007-2013. L’acte, que va tenir lloc al Castell del Vi de la capital del Priorat, va estar presidit pel Conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí.

 

Llegiu-ne més...

Aquest divendres, l’espai Zona Líquida de Riba-roja d’Ebre ha acollit la primera sessió formativa del projecte de cooperació COWOCAT_RURAL, organitzada pel Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS).

COWOCAT_RURAL és una iniciativa impulsada pel Consorci que té com a objectiu promoure l'emprenedoria a través de les TIC, potenciant la creació d'espais de coworking en territoris rurals i fomentant els valors del coworking i del teletreball en aquests territoris. La jornada ha comptat amb l’assistència dels tècnics del Grup d’Acció Local i dels agents de dinamització econòmica del territori.

 

Llegiu-ne més...

Més articles...

Pàgina 1 de 4

Inici
Anterior
1

 

Logotip Arca

 

Gestió sostenible rural Logo

 

Gustum. Alimentació

Programa Odisseu

 

Departament d'Agricultura Generalitat de Catalunya

 

Consell Comarcal Terra Alta

 

Consell Comarcal Ribera d'Ebre

 

Seu electronica Tramits

 

Logo Diputació de Tarragona